hrc, on Sep 1 2005, 08:31 PM, said:
I dalje nemrem vjerovat da si napravio preko 100 k km sa serijskim diskovima.... Koliko ti auto trosi, 5 litri? :)/>
<{POST_SNAPBACK}>
Nemam auto od 0 kilometara ali poznajem prvog vlasnika i znam što je na autu ra?eno a što nije... a i da ga ne poznajem, na pločicama je ugraviran mjesec i godina proizvodnje auta (09/96) tako da se tu nema što mislit... kao što sam rekao, žao mi je što ih nisam ostavio za reklamu ili barem poslikao...
A i nije baš da se sporo vozim i da ne kočim... jest da je prvi vlasnik nije baš vozio onako kako se vozi Honda ali isto se nemože reći da ju je vozio ko penzioner...
Druga stvar: kad su se potrošile pločice, tražio sam po Hondinim servisima originalne pločice i NARAVNO da ih niti jedan servis nije imao a i da su ih imali, cijena bi bila oko 1.000-1.200 kuna... onda sam nazvao Honda Viktory i razgovarao s gazdaricom (koja BTW zna više o Hondama nego mi svi skupa) i ta gospo?a mi je rekla da je to sasvim normalno da prve kočnice izdrže preko 100.000 km i da je i ona imala par takvih slučaja... i još je rekla da su to i JEDINE pločice koje će toliko izdržat... jer ako i stavim ponovno Nissin pločice (Honda original), najviše što mogu očekivat je 50-60 tisuća...
I sad slijedeća situacija... tetak vozi Opel Astru iz 1999 godine... prvi je vlasnik, auto kupljen kod Jambrišaka... na satu mu kvrca blizu 85.000 km i još uvijek nije mijenjao niti pločice niti diskove... tako da me čudi da se svi toliko išču?avate oko izdržljivosti Hondinih dijelova...

Sign In »
Register Now!
Help

View Garage