Kiskunlachaza 2013

Aerodrom Kiskunlacháza, Mađarska – u Honda svijetu poznat kao mjesto održavanja najvećeg međunarodnog Honda meeta u ovom kraju Europe i već četvrtu godinu za redom vrlo važna stavka na kalendaru auto-moto udruge Honda Fan Club.

Dugoiščekivani event ove godine održao se od 12. do 14.04.2013. te ga je u ta tri dana posjetilo na stotine Hondaša, svaki sa svojom unikatno modificiranom Hondom! Bilo je tu za svakoga po nešto – od vozila koja plijene pažnju svojim izgledom, do onih koji ju plijene brzinom i zvukom. Ostali smo iznenađeni velikim brojem turbo zvjerki, nešto što se na našim cestama rijetko ima prilike vidjeti.

Među posjetiteljima je bilo i 20ak članova Honda Fan Cluba sa 10 auta. Neki bi rekli mali broj, ali budite uvjereni da nismo ostali neprimijećeni (a ni nezapamćeni od prethodnih godina)! S obzirom da smo već redovni posjetitelji meeta, što ne potvrđuje činjenica da se svake godine izgubimo na putu do aerodroma, odmah smo zauzeli svoje staro mjesto za podizanje kampa. Kako to već ide kod Honda Fan Cluba, uslijedilo je loženje vatre za roštilj uz pratnju muzike i pive.

Tokom dana, organizator je priredio besplatan drag race svim posjetiteljima, te je svatko tko je htio mogao iskoristiti puni potencijal svoje jurilice u kontroliranim uvjetima i izmjeriti vrijeme. Oni najbolji ponijeli su pehar doma kao uspomenu, a među njima i jedan naš član!

Večernji sati bili su ispunjeni nastupima lokalnih DJ-a i rezervirani za druženja karakterizirana uzrečicom koja u klubu prati ovaj event: što se dogodi u Mađarskoj, ostaje u Mađarskoj! Kako je u duhu našeg kluba stjecanje novih poznanstava tako smo iskoristili priliku da podučimo naše kamping susjede (članove Honda Club Srbija) običajima našega kluba i opetovano ih upoznali sa tradicionalnim vtec shusom!

Na kraju svega ovoga, svi smo se sretno vratili u Hrvatsku puni doživljaja koji će nam dugo ostati u sjećanju.
I što još reći osim wababababababa i vidimo se opet dogodine!

Dodaj komentar!